Välkommen till min blogg Fendi och jag!

Välkommen till min nya blogg – Fendi och jag.

För nio år sedan startade jag bloggen Tygochgarn och det har varit verkligen varit jätteroligt att blogga. Jag har under resans gång lärt mig mycket om både det som bloggen handlar om – att göra saker av tyg och garn – och själva bloggandet.

I december förra året gick en dröm i uppfyllelse: Fendi – en vit, fluffig dvärgpudelvalp flyttade hem till oss. Som ni förstår har jag haft annat i tankarna än att skriva nya blogginlägg om tyg och garn sedan dess. Men en idé om en ny blogg har börjat ta form, en blogg om BÅDE min hund och mina övriga intressen eftersom de alltsomofta flätas samman. Det märks redan i gamla bloggen.

Här är en bild på Fendi tagen när vi fortfarande hade snö i Åled.

Nu är snön borta, både i Åled och Halmstad där vi varit i dag för att träna på att vara i stadsmiljö. Här är vi i Norre Katts park.

Fendi är en väldigt nyfiken liten hund. Här inspekterar han Lena Cronqvists Flicka i balja.

Vi avslutade med cafébesök på Cortado – ett av flera caféer som välkomnar hundar i Halmstad.

Imorgon ska vi åka till Gåsadalens kennel, kenneln som Fendi kommer från, för han ska klippas. Det behövs som synes. Det sitter faktiskt två tottar i luggen på honom, men det mesta av luggen har krupit ut igen … :).

Gåsadalens kennel är en relativt nystartad kennel, seriös och väldigt noga med sin avel vilket ni kan läsa mer om om ni klickar på länken till deras hemsida ovan. Fendi är min/vår första hund och Gåsadalens kennel ger en fantastisk support, och Uffe och jag är så glada för att vi fått förtroendet att bli Fendis husse och matte.

Jag hoppas du vill följa med på våra öden och äventyr – och jag lovar dig som gillade mina textila tips och idéer i Tygochgarn att du inte kommer att sakna dem även om den bloggen kommer att vila framöver. Idéerna kommer här istället!

Följ gärna bloggen genom att klicka i knappen till höger så du inte missar något!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: