Äntligen är den här!

När julen var slut och allt julpyntet åkt ner i sina lådor igen konstaterade vi att vi behövde en ny entrématta. ”Merry christmas-mattan” var passé och den vi haft dessförinnan har degraderats till utematta. Så såg jag på nätet att man kunde beställa matta med sin hund på, både bild och namn. Betänketiden var kort, leveranstiden desto längre, tre veckor ungefär. Det är inte så konstigt – den har varit både i USA och Kina enligt paketspårningstjänsten. Klimatavtrycket lär vara betydligt större än tassavtrycken på mattan, men nu är mattan här och jag är glad för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: