För litet mobilfodral

Det var inte mycket Uffe önskade sig i julklapp, men han ville gärna ha ett nytt mobilfodral för det jag sytt åt honom tidigare är helt utslitet. Tyvärr hade jag inte mönstret jag gjorde till det förra kvar, så jag mätte lite snabbt när han lämnat mobilen framme. Lite FÖR snabbt som synes, men det märkte jag inte förrän julaftons kväll. Lite ledsamt, jag som ville överraska honom med ett nytt mobilfodral till det nya året.

Den blå utsidan är av delar från en kasserad läderjacka och den svarta detaljen är en bit av Uffes egen, udda handske. Den döljer att det blå lädret inte räckte riktigt ända ut i kanten.

Fodret med hjärtan skulle liksom ytterligare symbolisera min kärlek till honom

För att slippa sy om hela fodralet – vilket förmodligen skulle innebära att fodralet inte skulle bli brukbart förrän framåt påsk eller så – flyttade jag på Uffes förslag bara upp kardborrbandet. Hålen i lädret från förra placeringen går ju inte att göra något åt, men Uffe bryr sig inte. Han är glad han fått ett mobilfodral som passar hans mobil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: