Examen i valpskolan

Idag var det avslutning på valpkursen. Här stoltserar en trött men stolt ”Top student” som det står på prisrosetten – Fendis första.

Idag stod bl.a. klickerträning på programmet. Det blåste lite snålt så det var skönt att teorin kunde hållas inomhus. Idag var vi på Larsgården. De tidigare passen har vi varit på Hundaktivitetscenter i Genevad.

Vi har prövat att klicka lite hemma, och Fendi fattade galoppen snabbt: upp med tassarna på pallen så blir det godis! Matte var inte riktigt lika snabb med godiset. Men då visade Fendi förvånansvärt tålamod. Den som väntar på nåt gott … Nästa steg blir att gå runt pallen med bakkroppen. Det får vi öva vidare på hemma!

Vi tackar Malin och Victoria för allt vi fått lära oss! Och tack Jeanette och Mikke, Larsgårdens Hundpensionat & Dagis, för att ni arrangerat denna kurs så bra. Vi uppskattar att de första passen hölls inomhus eftersom det fortfarande var rätt kallt att vara ute för små valpar i början på januari!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: