Slips till hunden

Röda Korset i Halmstad hade rea igår och idag – halva priset på allt i affären. Jag åkte dit för att se om jag kunde hitta tyger (gardiner, påslakan, dukar) lämpliga för ett projekt jag planerar för skolan till hösten. Det fanns mycket, men fast jag plockat ihop två bärkassar kom jag inte upp i summan som krävdes för att få betala mot faktura så jag betalade själv – och kan göra vad jag vill med tygerna. Dessutom hittade jag en rejäl nystvinda för en femtiolapp och det här:

en sidenslips till Fendi och en snygg, färdigpatinerad läderportfölj åt mig. Slipsen fick jag för en femma och portföljen kostade 75 kronor. Jag ska sy ett hundhalsband av slipsen. Nackpälsen på lilla pälsklingen ska skonas så mycket som möjligt och vad kan vara bättre än ett halsband av äkta siden?

Nästan vägg i vägg ligger Erikshjälpen och där hittade jag lite pynt till gästtoan: en liten skål och några … blommor kanske?

Det är ju snart påsk så det fick bli lite påsktyg också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: