Fendi har blivit stor …

för stor för sin bilbur, så jag har köpt en större. Den kom i ett platt paket och fredags lade vi ut alla delar på vardgasrumsgolvet och började försöka montera ihop den. Idag, söndag, blev vi klara. Det fanns både skriftliga monteringsanvisningar och Youtube-film, men det krävdes hårdare tag än vad filmen visade när skruvarna skulle dras åt så jag är glad att jag fick hjälp av Uffe.

En viss skillnad i storlek, inte sant?! Den förra buren ser ju ut som en liten kattbur i jämförelse med den nya.

Buren på plats i bilen, och Fendi på plats i buren. Vi har redan provåkt en liten sväng till återvinningsstationen och det gick bra.

Den gamla buren är nu till salu – använd i knappt 6 månader och i fint skick. Den medföljande teddyfilten med antihalkbaksida är väldigt fräsch för det har legat en fårskinnsfäll ovanpå den fram till för några veckor sedan.

Buren spänns enkelt fast med bilens säkerhetsbälte, så den är lätt att flytta mellan olika bilar. Det finns två dörrar. Jag har haft buren i baksätet och Fendi har alltid velat gå in genom den ena dörren och ut genom den andra, tvärs över baksätet. En termometer finns framtill så att man har koll på temperaturen i buren – även om man ställer den en stund utanför bilen. Jag valde den här buren mycket med tanke på att jag vill att min hund ska åka säkert i bilen. Modellen heter MimCare2, large, är 48 cm lång, 44 cm bred och 41 cm hög, läs mer om den här. Och här är Jordbruksverkets regler för mått på transportbur för hund i bil.

Är du spekulant så kontakta mig via mail: ewasve6230@gmail.com.

3 svar till “Fendi har blivit stor …”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: